Morsdag

Har idag firat min första morsdag :) fick fina blommor och en underbar lykta av min man & dotter. Underbara människor !!
Helgen har varit fantastisk. Har börjat varje morgon med en fantastisk morgonpromenad och redan vid 9 har tempen varit hög så man fått svettas lite.
Solen har verkligen varit som allra bäst och brunast i familjen är lilla prinsessan som tydligen har fått hudtyp från min mor & bror. Gör mig inget om man säger så. Sådant här väder skulle jag kunna ha hela sommaren. Lite regn någon natt bara så det inte blir för torrt.
Som sagt, när sommaren är som bäst !!!


I love solen !!!

Äntligen har sommaren kommit :) åhh vad jag älskar detta väder. Ute hela dagarna. Mamman i solen och barnet i skuggan i sitt lektält. Ett tips till er med barn, Ikeas tält är helt fantastiskt !! Värt varenda krona.
Altanen går åt rätt håll. Själva stommen är på plats så nu ska golvet börja läggas. Kommer bli så bra !! Jag kommer älska min nya altan, jag känner det redan nu.
Va ute på en ridtur igår kväll och jag trodde jag skulle svettas bort. Så ny känner jag mig väldigt kluven över hur jag ska lägga upp mitt ridande. Tidig morgon och sena kväll är ju det bästa i temp men jag går upp vid 5 när jag jobbar så man behöver komma i säng om jag ska orka upp. Och när jag är ledig börjar Daniel 7 så jag kan inte rida tidigt heller så jag får helt enkelt ta en dag i tag nu ett tag och se hur vi lägger upp det beroende på vädret.
Hoppas det kan va lite svalare på förmiddagen i morgon för det är enda tiden jag har som någon kan passa lilla prinsessan då pappan i familjen jobbar hela dagen och har match sedan och den vill vi ju gärna se oxå !!


Störs hål vinner, Eller ?!

Just nu ser vår baksida ut som ett jord berg då det är grus,sten och lera överallt. Men snart är det åtgärdat :) bästa Micke är här och dränerar åt oss innan vi ska bygga upp altanen. Inte klokt vad lite bräder drar med sig en massa annat :)
Har suttit på kvällen och kollat på en massa utemöbler, igen.. För att hitta det optimala. 6 stolar och 1 bord ska det iaf va. Just nu lutar det åt stolar i plastrottning med ett träbord till som jag förälskat mig ( dock bara sett på bild) så vi får åka och kolla mina andra hälft kanske inte älskar lika mycket som mig ;)
På lördag ska iaf den här mamman ut och festa till det lite. Efter vad det känns som en hel evighet av sjukdom så är jag värd att komma ut och lufta mig lite. Smilla har äntligen blivit frisk så hon får sova hos mormor & morfar. Derbyfest har ju anordnats och spelarhustru som jag är så får man ju ställa upp när det bjuds till ;)


Uttråkad av vila.

Dagarna går i halv fart just nu då både jag och Smilla är bra snuviga. Idag har fröken sovit mer än vad hon gjort på väldigt länge men det är väl inte så konstigt.
Trots att jag avskyr regn så gillar jag det just nu. Allergin blir lite lättare när regnet kommer. Jävla skit allergi. Jag hoppas att vår kära dotter klara sig från detta.

Vill även gratta alla nyblivna föräldrar till sina barn som har kommit under 1 dygn. En tillökning på gatan och Smillas kusin har kommit :) är lite avundsjuk på dom som får ha det dära mysiga nyfödd myset :) det va verkligen fantastiskt !! Att jag själv sitter här med barn som fyller 1 år snart känns helt sjukt. Det känns ändå som det va igår hon kom till världen.


Sysselsättning när sjukdom infinner sig. Barn nöjd, mamma sitta ner och vila


Ljuskrona

Nu är vi hemma tillbaka efter en helg i Borås. Kunde ju ha varit bättre med tanke på att jag blev så sjuk men men.. så är det.

Är ute och leter efter en ljuskrona som jag ska ha i taket på altanen. Den ska påminna om en kandilaber i formen men hittar ingen som riktigt passar riktigt ännu. Eller passar min plånbok kanska man ska säga.
Hitta en som jag blev enromt förtjust i men vid närmare eftertanke så skulle jag aldrig i hela mitt liv slänga ut 13000 på en lampa som jag ska ha levande ljus i.
Så har ni några tips så mottages dom vänligt !!


Jo jag tackar.

Här åker man på mini semester och vad händer, jo jag drar in med värsta skit förkylning. Så nu ligger jag här på soffan och känner mig helt utslagen.
Går väl över lagom tills vi åker hem eller nått. Det blåser storm ut så vi sysselsätter oss nog inne idag :)
5 timmar i bil med barn gick väl som väntat. Smilla va rätt så trött pä nig till slut och tyckte inte att det alls va så spännande att sitta still så länge. Så med några stop och kolla på lite folk och sjlvklart mutor i form av rån och majskrokar så va vi till slut framme och resan gick rätt så bra ändå. Men vi ska hem oxå så vi får väl se hur det blir..


Det kliar ja.

Så kom allergin som ett brev på posten och damp ner. Jag förstår egentligen inte hur jag kan va förvånad.. Jag har ju trots allt levt med det här i några år så jag vet ju vad jag har att vänta mig.
Har njutit ute i ett kanon väder i 2 dagar. Vad solen är fantastisk !! Igår va vi ute precis hela dagen och fräknarna lyser fint på näsan :)
Lilla fröken har blivit ganska rejält förkyld och det står 11 under näsan på henne mest hela tiden just nu. Hoppas att det snart är över. Fick lite Alvedon att sova på. Se om det har gett någon verkan tills i morgon.
Det är verkligen gnäll hela dagen igenom och man får inte va ifred i 30 sekunder innan hon gråter/skriker. Samtidigt som det är enormt påfrestande så tycker jag så fruktansvärt synd om henne oxå. Inte vill jag ju att prinsessan ska va sjuk och skulle göra vad som helst för att ta det i stället.
Har en viss känsla av att detta kan bli en spännande natt. Inte.


RSS 2.0