Hejsan förkylningen.

3 veckor hann vi va på dagis innan förkylningen kom och hälsade på. Idag är hon bättre iaf och febern är borta. Haft världens kassaste natt då hon har vaknat 1 gång i timmen men som sagt, idag är hon mycket bättre. Så vi hoppas att det har vänt och att toppen av förkylningen va i natt. Står ju fortfarande 11 under näsan på henne men det går väl över. Hoppas inte det blir värre iaf !!

Igår gjorde jag och frasse vårt första pass på banan på nästan 6 veckor. Åå va roligt det va !! Träningsverk finns idag vill jag lova ! Har mycket att jobba med då båda ryttare och häst har slackat till sig. Helt otroligt hur allt bara faller på ynka 6 veckor. Men nu är det slut på latheterna.
Skaffade mig en personlig almanacka via nätet som nu är mitt nya liv. Där har jag numera hela mitt liv. Eftersom Daniel
Spelar fotboll så är planering AO i vår familj då vi båda är helt överens om att våra hobbys är ju oxå en del av våra liv. Precis som vår familj. Så varje måndag gör jag en planering utöver vad som ska göras och vilken dag. Daniel har ju sina fasta tider med fotbollen och jag är mera flexibel. Så jag rättar mig oftast efter han. Är lättast så. För ännu är vi inte redo att ge upp våra privatliv på planen och i stallet !!


Marten över = hösten

Marten är över och då börjar ju automatiskt hösten. Det gör mig inget då jag är en höst människa. Få kura ner mig i soffan och mysa. Till hösten i ära så har jag gjort det förbjudna i min värld. Det fulaste vuxenplagget har hamnat i mina ägor, nämligen en onepice. Jag tycker dom är sjukt fula och det ser inte klokt ut när vuxna människor kommer i dom och ser ut som en vuxenbebis. Men en kväll satt jag och surfa runt och hamna på piece of norway och vipps så hade jag klickar hem en utan att egentligen hinna med att fatta vad jag gjort. Nu hänger den här hemma och jag måste erkänna att den är sjukt skön !! Men kommer aldrig att visa mig i den utanför min dörr.

Har även börjat jobba heltid igen. Känns rätt skönt att komma igång med livet och rutinerna. Jag är en rutin människa så jag mår väldigt bra av det och att man får lite mera pengar i månaden är ju inte så illa det heller men jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte saknar min lilla prinsessa på dagarna. Är ju van att ha henne runt mig hela tiden så det känns hel konstigt.

Löshoppade frasse i söndags oxå. Oj vad han hoppa. Han hade nog saknat det tror jag för han fullkomligt flög över hindren oavsett höjd på dom så det där får vi nog göra oftare.
Men igår hade han träningsverk stackaren :) stel som vara den.
I morgon ska vi pröva oss på ett pass på banan. Första efter uppehållet. Åhh vad jag längtar !!


RSS 2.0