Ledig fredag men jobb.

Idag är ja egentligen ledig. Men sitter nu halv 6 på jobbet ändå. Álla vi som va iväg på resan va ju borta i 3 daga med fullt betalt så vi gjorde upp att 1 av dom dagarna skule vi jobba igen. Funkar helt ok för mig. Har en massa fix att göra här så de va bara bra.  Min extra familj är bort så nu har ja hela ansvaret för våra hästar. De är allt rätt mysigt att gåå där och dola helt för sig själv :)
Idag hoppas ja verkligen att ja får min bil lagad och att de är de felet som dom tror att de är. För blir är de det andra så blir de genast en massa dyrare :( Skit bil.
Ska se om ja inte hinner och lägga upp lite kort här i kväll från resan. (om ja hinner )

En jävla massa pengar. Ja tack !!

Ja vill vinna en jävla massa pengar. HAr ju en jävla massa saker som ja är i behov att köpa tycker ja. Inte vill ja vänta och köpa saker då & då heller. Jag vill ha allt NU. Ska de va så jävla svårt att få en hög med pengar. MÅste ju för fan gå att fixa till på ett hederligt sätt skulle ja tycka. Ja vet vilken bil ja vill ha. Kostar sjukt mycket pangar & ja vill inte stå med nått lån. Alltså ja behöver pengar snabbt. Har en jävla massa som ska bytas ut hemma. Soffa säng, soffbord. Ja listan är hur lång som helst. Även där inser man ju att ja behöver massa pengar snabbt. Ja får verklgen klura på detta. I väntan på att ja kommer på ett svar så ska ja fortsätta min strävan att  vinna stor vinsten på Triss !! För ja vet att de går.

Snö Snö och åter snö

Så har den första snön kommit in över lilla torsby. Måste de allt erkänna att de va lite mysigt när ja titta ut och alla träden va vita :) Egentligen så tycker ja om vintern för de är allt bra mysigt som sagt när de är vitt ute och allt bara knistrar när man är ute på kvällen. Ut på en riktig ridtur när de är mycket snö de kan ja lova är mys de :) Älskar att pulsa i snön med hästen. Fast när de blir blött och skit då är de inte skoj... slask är inte roliga saker. Man får byta strumpor hur många gånger som helst på en dag.

Trasigt kan man säga

I morse när ja åkte till jobbet gick bilen sönder. Sådant kan inte hända halv 6 på morgonen när man är som tröttast. Oljelampan tände sig. som tur va så hade ja faktiskt köpt olja och hade i bilen så ja stanna och fyllde på 2 liter. Sätter mig i och ska dra iväg. Lampan tände sig igen. Ja stanna och fyllde på de som fanns kvar i dunken fortsatte och åka. Lamp jäveln tände sig igen. Då sket ja i de och körde ändå. Så nu står de här på parkeringen på jobbet och ja tänker då fan inte ens stöta i bil jäveln.. Vill ha en ny. Fast ändå inte. Har ju inge lån på min golf och de är allt bra drygt att stå med lån oxå. Så ja hade hoppats på att de skulle ha gått ett tag till så ja hade kunnat skippa ta lån. Men nu ser de inte bättre ut än att ja får nu kolla på de där med att köpa en ny bil ändå. Tänk om man ändå hade lite mera buss förbindelser här. Mna borde få ett stor bidrag på grund av att man är tvungen att ha bil.  ÅÅ ja blir så sur.

Italien

Italien va fantastiskt. De va inte fel att komma iväg på lite semester. De va varmt och skönt. Linne och shorts hela veckan. På kvällarna blev de lite halv kyligt. Men de ingen fara alls. Medelhavet höll en bra temp så de gick att bada oxå :)
Men jädrans vilka priser dom har på kläder där.. De är ju italien & mode är stort där men inte kunde ja gissa på att de skulle va så dyrt. Blev ju ingen stor shopning om man säger så... Där nere gick nästan alla tjejer i cowboy boots. Tydligen hur stor som helst. Ja de fanns så mycket fins så !! Ska lägga in lite kort någon dag men har inte fått över dom till datorn ännu.  em stor sorg i hjärtat va ju alla dessa hemlösa hundar som sprang där nere.. Usch, de är verkligen inte spännande att se som. Vi åkte faktiskt runt en hel del och såg en massa saker. en dag va vi ut till en grotta som låg vid havet. Där minsan skulle de gås i tappor. 656 st ner till Grottan för att va exakt. Och inte nog med de. Sedan skulle man upp 656 trappor oxå. Men att ja inte dog. På slutet trodde ja att hjärtat skulle hoppa ut genom halsen på mig. Som tur va så va grottan väldigt mysig. Hela trappan slingrade sig längs med bergssidan. OCh detta va ju inga vanliga trappor så de kvitta ju hur vältränad man än va så flåsa man ju som en tok.
 
Som tur är så är de kort vecka på jobbet denna vecka så ja jobbar bara 4 dagar. Blev ju rätt så dåligt med sömn på hemresan och ja känner att ja behöver ta igen lite faktiskt.



Dark Dark där ute.

Fick allt tvättat igår kväll.. Gott. Får packa idag. Ja menar hur mycket kan ja behöva ta med mig. Men känner ja mig rätt så blir de väl överlast som vanligt. Fattar inte att ja alltid ska behöva ta med mig så mycket saker så fort ja ska någonstans. Men bättre att ha med än att önska som mamma säger :)

NU är de ju så hörligt väder att ha häst.. I just live it !!! NOOTT. De är lera och grus och lort precis överallt.
Igår va ja så duktig och räka ut en ny foderstat till Frasse. En som till och med blev billigare. Men frågan är om han verkligen får i sig 12 kg Hö alltså.  Ja men nu har 2 st som ja vet funkar så ja får pröva mig fram helt enkelt.

Nu blir de allt till att jobba på här om ja ska få nått gjort denna dag. HAr ju hur mycket som helst som måste va klart inna ja åker.


Resa

Tjoho.
Snart ska ja ut & resa :) Fasiken va skönt de ska bli kan ja lova !! resan är ju dock hemlg så ja har ingen aning om vart i världen ja hamnar. Men de känns som de lutar åt  ´Rom eller Milano. Ska bli skit skoj vart vi än hamnar..

Nus ka ja klaga lite. Igår när ja va ute och red så fick ja möte med någon jävla totalt hjärn död man i 35-40 åldern. KOm med sin Volvo V70 och kärra som skramla som en tok. Men icke sakta han ner när han fick se mig och frasse på vägen. Åå nej inte heller. Blåste förbi som en jävla tok och kärran skrammla som fan så de sluta med att min häs kasta sig ner i diket och fastna med benet och satte sig på baken och tog sig inte upp. OCh inte stanna den hjärna döda människan för att kolla hur de gick när vi försann i diket.. Nej du han fortsatte sin resa på vägen han medans vi satt där i diket. Till slut så orka Frasse ta sig upp ur diket med egen hjälp. Men gud vilken panik ja hade. Va helt säker på att han benet va brutet eller vad som helst med tanke på att hur han hamna i diket. Men de gick bra. Inte ens halt, inget. Men de kan ja lova att skulle ja träffa på den där idioten igen då jävlar alltså !!! JA va så arg så när ja såg att allt gick bra med hästen så höll på att totalt explodera. Bara skaka av ilska.

Måste hemma och tvätta lite mera idag oxå. Så ja har nått att sätta på mig.

Igår kväll va johanna hemma och rack Te med mig. Kom på en alldeles utmärkt utklädnad på Halloween :) Hoppas de blir en jävligt bra fest. Fest tycker vi om :) Ja som trodde att ja hade blivit vuxen och skulle sluta med detta.. Men Nej.. Ja gör de någon annan gång :)

För fort

Nu är de fan söndags morgon, Igen. Ja fattar inte vart helgerna tar vägen hela tiden. Skulle ju som sagt gjort en massa och de har ja gjort oxå men absolut inget av de som ja är tvungen att göra igentligen.Får försöka göra ett ryck idag. kom precis på att ja måste ju leta reda på mitt pass oxå. Har för tillfället ingen aning om vart de kan va.
Helgen va för övrigt jävligt nykter. På fredags kväll va ja & ratten på bio. Filmen va mycket bättre än va ja hade trott att den skulle va faktiskt.  Igår kväll va ja bara hemma tills ja prata med micke & han va hos Fia & BK så ja åkte dit en sväng.
Nej nu får de bli frukost sedan har ja faktiskt en viktig sak som ja måste ta tag i... fasiken.

Go morgon

Go morgon på er.

Idag är de äntligen min favvo dag på veckan :) Så skönt. Slutar tidigt gör ja med. Ska ha en total urrensning hemma denna helg. Städa rum för rum och kasta allt som inte används. Kläder tidningar ja rubbet kan man säga. Tycker om att inte ha en massa saker i rummen. De blir så röröigt då. Sedan ska ja börja och tänka på hur ja ska göra med allt i sovrummet oxå. För där måste de hända nått iaf. Satt och kolla igår i kataloger och bestämmde mig för att ja ska skicka efter lite julsaker oxå ja älskar julen och ska ha de riktigt juligt hemma detta år !!
Men.. Nu ska ja gå och kolla på en lägenhet i morgon. Se om de kanske är nått som man kan tänka sig att bo i. Är ju så dyrt i allén men herre gud va ja trivs bra, Vill inte bra gärna flytta därifrån alltså. Så som ja sa igår till J att om ja ska flytta så ska lägenheten va jävligt fin !! Så vi får se. Jag återkommer med svar. Känner att ja måste tänka på K oxå. kan inte bara bosätta sig mitt i betongen med inte ens en liten gräsplätt utanför. Hemma är de ju så fint. Man kan bara ta med han ut och sätta fast han när man är ute för vi har en sådan stor gräsmatta. Men som sagt vad. Vi får se.

För övrigt så ska ja låna din pojkvän idag Lena :) Vi ska kolla på Rally brudar. Har ju inte sett den ännu så de ska bli spännande. Ska bli skoj att se när man vet att man känner igen miljön och en massa folk :)

Torsdag och veckan är inte ens slut ännu ju..

De har då verkligen varit den segaste veckan på länge. Känns som de nästan till och med vore söndag idag..  Men snart får ja gå hem. Ska se om ja ska försöka dra mig iväg till Anna H och dricka lite kaffe som ja har sagt så jädrans länge.  Va länge sedan ja va och hälsa på henne nu.  Hon är en rolig människa. Skrattar lika mycket varenda gång ja umgås med henne :) De är party brud de.
Snart dax för våran hemliga resa snart oxå :) Ska bli så skoj att komma iväg på nått eftersom ja inte haft någon semester i år. Så de är ja värd kan man säga.

Nu ska ja skicka lite mail...

Benen är som 2 vedklumpar...

Gud ja har sprungit så mycket fram och tillbaka på jobbet idag så min fötter och ben känns som en enda stor klump. Dom bara värker och spänner. Så nu har ja varit till ok och köpt  mig gott att tugga på :) Är ja så värd. LIgga is ängen och bara äta och de är precis va ja tänker göra. Halva veckan snart gått nu. I morgon måste ja ta mig ut och rida. Skulle ha gjort de idag men de blev inte riktigt som ja hade tänkt mig.



Man måste upp på morgonen

Tisdags morgon.. Mina ögon får jobba hårt för att inte stänga sig.. Blir snart pigg. Bara ja får komma igång lite här.
Som ni dom flesta vet så va de ju karlstad som gällde i helgen. Bästa Kajsa hade 25- års kalas. Fy fasiken va skoj de :) Många goda skratt i ett underbart sällskap. I love you alla :) Måste säga att kvällen gick jävligt fort dock. Helt plötsligt skulle vi åka hem & då hade jag & johanna stått på dansgolvet och varit totalt galna. Jisses va varmt de va. Toppen rjejen Maria kom och hämta oss på natten. Vilken guld pärla !!!

Till helgen blir de totalt nyktert. Trots att ja är sugen på fest. Men som sagt.. Måste hålla i pengarna nu när de snart är resa !! Nästa vecka så.  Satt & kolla på bil igår oxå. Hitta mig en bil som ja tror skulle kunna passa mig som handen i handsken. Men de är ju så jävla mycket pengar... De gör ju ont i plånboken. Ja jag får se hur ja gör. Får verkligen suga på karamellen ett bra tag till. Kanske borde vänta 1 år till. För då har ja ju inte ett enda lån sedan. Och de vore så skönt.
Som sagt, de tåls att tänka på.

I love you so mutch


Brun Björn & Kenny

Igår insåg ja att avundjuka måste va en riktig jobb sak när de väl händer en människa. Igår tror ja till och med att en människa blev avundsjuk på mig.. Får man säga så eller låter man för självgod då ?? Skit samma, så va fallet iaf. Jag kände de klart & tydligt.

Även igår kom sanningen fram en person i min närhet har drabbats av ätstörningar. Uhh.. Ja kommer göra allt för att stötta henne i resan tillbaka till en normalt ätande liv. Världen idag består av alldeles för mycket sjuka ideal och de handlar om bantning precis över allt. Så nu i min stöttning så kommer tvärt sluta läsa allas bloggar som handlar de minsta om ideal, träning & viktminskning. De intresserar mig inte ett skit om ja ska va ärlig.

Idag är de iaf Fredag :) Men gud förstå va ja har längtat. Förhoppningsvis vila bort den här jävla förkylningen..
Ja just de ja. Nu funkar min mobil igen (för stunden iaf. Vem vet när den dör med tanke på all den mängd vatten den fick i sig)  Den har  legat på en lampa här på jobbet och torkat upp lite. Idag när ja kom så va de inge vatten kvar i displayen så ja testa den och den hoppa igång :) Men som sagt, jag har inga större förhoppningar på att den ska hålla...

Fy fan Fy fan !!!

Helvete va arg ja va/är eller va man nu ska säga. Igår när ja kom hem från stallet så skulle ja slänga i en tvätt maskin. Så kom ja på att ja skulle skicka ett mess till johanna. Ja men självklart så så tappa ja väl mobilen rätt i skurhinken... Men herre gud va arg va ja blev. Köpa en ny mobil är då verkligen va ja behöver till utgift just nu...Men fy fan igen !! Ååå, nu är de ilska. Så ni som förökte få tag på mig igår.. Sorry, den jävla mobilen låg i skurhinken. Fy fan ännu en gång.
Fattas bara att bilen pajar nu eller nått... Då sätter ja mig ner och gråter.

Som en fylla

Jädrans va de snurrar i mitt huvud. Måste va febern som slår ute på sitt rätta jag nu.. Ja är så yr så ja kan knappt sitta still på stolen här ju. Va ju bättre när ja kom hem från jobbet igår. Jag som behöver göra en jävla massa pyssel med min häst idag oxå. De går säkert över under dagen.

Snart bär de iväg på hemliga resan oxå :) Fasiken va skoj. Ska bli skönt att va lite ledig i några dagar. Är bra nyfiken på vart vi ska.  Jag har mina små funderingar på vart de kanske bär. Men vi får se.

Måste verkligen göra en tripp till ikea oxå. Alla goda doft ljusen är snart slut & leva utan ikeas vanilj ljus går inte. Så ska ja ju köpa en ny sängram oxå. Bara måste de nu. Har en massa saker ja msåte köpa men får väl ta en sak i taget...

Ha en bra dag alla där ute.


Överkörd Räv

Tisdag.. De känns som de vore fredag i kroppen. Hade feber och skit när ja vakna i morse så ja tog tempen inna ja skulle till jobbet. Den visa 38,4... Härligt. Känner mig som en överkörd räv i kroppen. Men Jobbet drog ja mig till. Bara tvungen, finna inte att va hemma och sjuk denna vecka.. De finns bara inte.

I lördags hade vi fest hemma oxå. VI skulle bara va 5 st men de slut (som vanligt) att hela lägenheten va full med människor :) De är alltid lika skoj. Kvällen gick jätte fort hemma och ja hade så jävla skoj. På faktoriet va de lika skoj faktiskt. Va länge sedan ja hade så skoj när ja va ut :) Tiden gick alldeles för fort. Så tråkigt att de va sista festen. Idet är ju inte direkt ett ställe som lockar om man säger så... Man får helt enkelt satsa in sig på selma i vinter. Där brukar de oxå va himla skoj. Synd bara att de blir ett projekt när man ska dit med att hitta någon som kör.. Men de är väl kanske de som är en av tjusningarna med att bo på landet. *haha*

1 timma kvar sedan får ja äntligen knalla hem och krypa under täcket. Har maxat dosen av ipren och får inte ta flera idag så ja får hålla ut.

Fredags musik

Me like väldigt mycket !!!


RSS 2.0