Pannkakor nästa

Nu har ja och hunden nästan precis kommit hem fån stallet. Hästen är nyskodd och så fin så om fötterna. Hunnit diskuterat både de ena och de andra med fröken Olsson oxå :) Av någon konstig anledning så har vi alltid massor att prata om och de ska bli så skoj så att dom kommer upp och ska bo hos oss nästa helg :)

Så nu sitter ja här och väntar på att min prins ska komma hem så vi kan åka till Oleby och äta mammas underbara Pannkakor. Dom är mums i munnen dom.

Måndag gjord iaf och vi fick ett bra samtala iaf :) Men de är många kvar :( Kommer få magsår delux av de här innan de är över.

Skulle behöva göra en stor städning här hemma men ja tror ja väntar med allt de roliga fram till helgen faktiskt. Har inte ett skit inplanerat då så man får väl fördriva tiden med nått ;)

Trevlig kväll på er.





Måndags Morgon.

Ja då sitter man här igen då.. Tänk att helgen ska gå så jädrans fort. Just nu väntar man bara på ett enda samtal. Mäklaren.. De kommer bli en lång vecka. De är ja helt övertygad om. Tur att man har mycket att göra på jobbet och massa djur som tar tid efter jobbet så dagarna springer iväg :) Sa till Daniel igår att ja har väl aldrig sett fram emot en arbetsvecka så mycket i hela mitt.

Helgen har varit super lugn. Fredag va de skräckfilm.. fast den va inte så äcklig men ändå.. Hmmm

På lördag kväll åkte i och hälsa på Erica & Henrik. Satt och mums och åt & prata om allt mellan himel och jord. Men blunder gjorde sig påmind så till slut så åkte vi hem och natta oss.

Så igår skulle ja kalla de att de va en klassiks Söndag. Red, Va ute på promanda, Tvätta och fejja.

Men nu måste ja återgå till de ja har att göra. Måste göra klart en massa papper som ska med pallarna till Polen.

So Long !!

Kärlek.

Igår va vi på husvisning. Jösses vilket fint hus de va kan ja lova !! Vi blev helt förälskade i de direkt och har nu bestämmt att vi går all in som dom säger i poker världen. Igår kväll när ja prata med pappa så bara kom han med världens guld erbjudande :) Alltså ja måste ha den bästa pappan i världen !! Så nu kommer ja & Danne slåss med klor och vapen för att huset ska bli vårt. så vi håller alla tummar och hoppas på de bästa. Men de va väldigt många på visningen så att de kommer bli en hård kamp de där. Så man ska då verkligen va lycklig om man får de. För de kommer va många som är beredd att lägga många pengar på de. Skulle huset gå för mer pengar än va vi har så är de bara att säga grattis till den som får de. För de är ju inte värt hur mycke pengar som helst med tanke på att de bara är ett hus man betalar för. De finns inge skog eller mark till så man kan ju inte lägga hur mycke pengar som helst känner vi. Men vi kör på så får vi väl helt enkelt se hur de går lixom. Mer än så kan man inte göra. De kommer flera hus så de är ingen panik & pengarna har vi ju kvar :)




5 min

Va tvungen att ta mig 5 min paus en sväng känner ja. Har sprungit runt so en tok idag på jobbet så mina ben värker som ja vet inte vad. En jävla magvärk har ja oxå fått. Ska åka hem och lägga mig och vila efter jobbet. vill bara att de ska bli helg så ja får va lite ledig. Sova länge på morgonen.  Måste säga att de gör mig inte ett skit att de regnar idag. Bara få hoppa i mysbyxorna och lägga sig i sängen och kolla på tv :)

Nu har ja iaf fått klaga av mig lite. Nu ska ja gå  och göra ett sista ryck.

Haj haj..

Grått Grått...

Ny dag, Nya utmaningar som dom säger men ja vete fasiken. Just nu känns de som tiden sniglar sig fram. Fast de är ju bara 3 timmar kvar på jobbet. Har ställt in mig på övertids arbete idag men så kom en hjälpande hand från ingenstans :) Vilken tur ja har så nu ser de ut som om att att ja kan få gå hem i tid iaf. Ska städa klart de sita ur poolen och lägga in den på vinden för säsongen. Hösten knackar på dörren så man vill ju gärna bli klar innan alla löver kommer flyga ner i den. då blir de ett helvete att få den ren.

Just nu vill ja bara att de att tiden sak gå fort så vi får åka och kolla på huset någon gång :) Tycker vi om de så kommer ja hålla alla tummar som finns för att vis ka få de. Men ja är lite lätt tveksam till de. Känns som de kommer va en hel armé med folk som vill köpa de och att prislappen kommer gå upp duktigt på de.  Men som sagt.  Hoppas Hoppas !!

För övrigt så ska ja bara slappa idag när poolen är klar. Hästen har vilo dag så ja ska själv passa på att ta mig de tror ja. Bara göra små pyssel hemma. För de finns alltid saker att göra hemma av någon konstig anledning. Fattar inte hur de är möjligt.

Gick ju toppen detta :)

I fredags va vi ju som sagt på banken. Mötet gick hur bra som helst. Kunde inte ha gått bättre. Så nu jädrans alla människor som ska köpa hus, Nu kommer ni få en Frykedal &Engström att slåss med :) Fick lån på den summan som vi ville ha. Trodde vi kanske skulle bli super fattig med tanke på våra egna kalkyler som vi har gjort på nätet. Men banken hjälpte oss till de rätta och de visade sig att vi fick helt plötsligt bra med pengar över i månanden :) De kändes toppen. Vår summa är självklart hemlig för man vill ju inte att någon ska veta hur långt man är beredd att gå. Så nästa fredag ska vi till kilåsen på visning och kolla om huset är lika underbart som de ser ut på bilderna och förhoppningsvis så tycker vi och de blir de vår försa budgivning :) Men men.. de kommer va många som vi får slåss med och ja är inte ett dugg säker på att vi kommer va dom som får de.. De beror på.. Man kan ju inte betala precis hur mycke pengar som helst för ett hus där uppe. De är ju inte super läge men som sagt.. de märks.

Nu ska ja hoppa i ridkläderna och ta mig en skön tur ute i solen.

Hej


På tur.

Nyss hemkommen från ett besök hos Erica i hennes vackra hem. Dom har ett sjukt snyggt hus med en mysig trädgård. De är underbart att umgås med denna tjej för vi har alltid så himla mycket att prata om :) Alltid en massa skratt. Lovade att ja skulle ringa henne i morgon om vidare information.

Ridturen hem idag va underbar i detta väder :) Men efter att ha suttit i sadeln i 1 timme 30 min så va min höft mindre bra och jahar nu skit ont för att va helt ärlig. Blev nog lite för länge med väldigt många jobbiga nedförsbackar. Får nog kanske ta en vila från de i morgon.

Nu ska ja iaf knalla ut med hunden, Han ser med väldugt bedjande ögon på mig om att han vill ut :)

Go natt på er.

Underbara Minnen med underbara vänner !!

              

                     

           

 

Upp i sadeln igen.

Äntligen idag så ska ja hoppa upp i sadeln igen :) Har saknet massor måste ja erkänna nu när hästen har varit på grönbete. Har haft alla möjligheter att rida men ja tänkte att han skulle f vila denna vecka när de är de sista av grönbete som dom går på snart. Kanske han känner sig super motiverad till hösten ;) Ja hoppas bara min höft funkar bra framöver. den känns mindre oki idag men ja ska ha hem hästen hur ont de än gör. Skulle kunna köra han hem och den ridturen hem är så sjukt fin. Hur bra väg som helst och urmysig på alla sätt och vis !

Såg wallanders nya film igår oxå.. Den va bra men absolut innte den bästa som dom gjort. Men ja kommer alltid va svag för wallander filmerna :)

Har nu suttit och dagdrömt ett tag :) De får man.. Hoppas Hoppas !!! Kommer blir sjukt bra tror ja iaf om de mot all fömodan skulle bli så.

Go mätt i magen.

Oj oj va mätt ja är i magen. precis kommit tillbaka till jobbet efter en affärslunch. Mums i magen kan ja lova :)
Igår skulle ja ha gjort en jävla massa saker men tyvärr så ballade jumsken ur och de va bara att ta sig en fin tablett och somna. Man blir totalt utslagen efter att ha tagit dom. Men idag känns de lite bättre och ja har stora planer på att rida hem min häst från bada. Är så himla tränings sugen nu ! För i morgon skulle de ju bli super varmt och de är de minder skönt att sittat på en häst rygg i över en timma och de är ju synd om prinsen min oxå.  Så nu jädrans blir de träna av :) tillbaka med alla muskler som försvunnit lite nu under sommaren :(

Veckan går iaf mot rätt håll och ja väntar spänt till fredag :) Undra va dom kommer säga och vilka priser man får på saker och ting. Ja har knappt en aning om vad saker och ting innom hus branchen kostar. Men ska de va centralt, utanför, Hästgård eller bara vanlig tomt... Gud va ja velar fram och tillbaka. stackars Daniel, Han blir väl helt svett på mig snart... Men när de är så mycke pengar så vill man allt veta att de är de rätta stället i förhoppningsvis hela livet.

A-M har ju lagt in önskemål :) haha vi får väl se...

sömnbrist

Idag kan ja lova att ja minsan är helt försörd i kropp & själ. Är så fruktansvärt trött så ja vet inte hur ja ska klara denna dag!! Hade en dust med vår lilla hudn i 4 timmar igår. Han skulle absolut in och ligga i sovrummet men vet så väl att när han ska lägga sig så har han sin säng i vardagsrummet. Skit sur & arg stod han och skällde och gnöla.. Men tyvärr så va de han som fick vika sig, så efter 4 timmers dust mellan oss så vann ja äntligen. Skulle då aldrig låta en hund få övertag över mig. Men under dessa 4 timmar kan ja lova att de kom en och annan svordom ur munnen :)

Målningen av huset hemma är klart oxå. Man behöver inte få en hjärtattack när man kommer upp på morgoen av att de står en människa i ens fönster på andra våningen i en skylift.  Haha :) Ja har skvätt till några gånger vill ja lova. Men nu är huset rött och fint igen.

Nej nu är ja nog värd att få lite frukost i magen. Den kurrar på för fullt.


Tack Lena & Anders

Söndag igen. Fattar inte att helgen kan gå så fort. Va till lena & Anders igår som bjöd på jätte god middag. De va hur mysigt som helst :) Tack söta ni. De där måste göras om väldigt snart !!!! Kom till och med på vad vi skulle göra på nyår :) De tror ja stenhårt på alltså!!!

Just nu bara längtar ja till Fredag !! Ååå spännande. ska sätta mig och skicka iväg ett mail nu oxå med nått som ja tror att vi måste kolla upp lite närmre. Är ett annat svar kvar ännu oxå som vi inte fått ännu. Men ja hoppas de kommer väldigt snart.

Känner verkligen att hösten kommit nära nu. Är vidrigt kallt på kvällarna och de blåser storm ute. Men som ja tidigare skrev. De är bra mysigt :)




Ingen rubrik.

Nu sitter man här, Fredags morgon och allt. Jösses va fort denna vecka har gått. Sprungi iväg kan man säga. 1 vecka kvar :) Spännande !!! Då har Torsbys skvaller express nått nytt att prata om kanske :) haha... Avundsjuka. Tydligen så finns de en skvara människor som tycker att mitt liv är väldigt intressant. Kan inte begripa va som är så nyfiket med de. Ja gör ju inget speciellt men de är ju härligt att ja är en sådan intressant person :) Och de absolut roligaste av allt är att ja vet precis vilka dom är oxå.. Ja , deras liv är nog inte så spännande när man tänker efter kanske.
Får försöka klura ut de där med va som är så speciellt med mitt liv ;)
 Ska iaf bli en väldigt lugn helg. Städa & tömma ur poolen och hänga den på tork så den kan läggas in för hösten. Bära upp solstolarna och skiten på vinden. Får behålla en möbel ute så man har nått att sitta i om de skulle bli fint väder.

Iaf, De är jävligt skönt med fredag och man får va ledig i några dagar. Hästen är körd på sista grönbetet bort för sommaren så ja tror nästan att ja ska passa på att ta mig en veckas rid semester inna  hösten kommer på allvar här. Får slappa lite. Annars så hade ja menat att ja skulle ha ridit hela tiden han stod i bada.. Ja får se hur ja gör. Han ska ju inte va där länge än 1 vecka så.

Måste erkänna att ja längtar lite efter hösten nu. Få tända i brasan och mys elda och krypa ner under filten i soffan. De är de mest skönaste så finns, speciellt när man varit ute i kylan med hsäten och ridit och blivit lite halv frusen. Ja jag längtar nog efter hösten när ja tänker efter riktigt noga :)



Måndag hela veckan

Måndag igen.. Fasiken va fort veckan har gått och inte för att tala om helgen.. Fast de har bara varit en riktig mys helg :) Har bara varit hemma med hjärtat och tagit de lugnt. Kollat på lite mera om hus och umgåtts med lite folk. Tack gode gud för att micke man hjälper oss. Evigt tacksam kan ja lova !! Men idag kom iaf en av alla offerter som ska komma. en lite mera detaljerad sådan. Så nu har man verkigen att jämnföra med. Ska åka till experten sedan så får han kolla och se vad han tycker och vad som vi kan dra ner på. Blir nog lite dyrare än vad vi tänkt från början. Men de är bara att samla in alla och sedan åka till alla banker och se vilken som lämnar bäst vilkor.  Men va och kolla tomten i lördags igen.. Den känns bra :)  De kommer bli fint där och den kvälls solen som ligger där.. Ohh lovely måste ja säga !!

Lunch och mat i magen. De sitter fint nu de. Är dunder hungrig !!


NU behövs VERKLIGEN lottovinsten.

Första muntliga offerten idag.. Blev kanske lite dyrara än va vi hade tänkt men de är ett nyckelfärdigt hus. Men till vekcna kommer den på posten och då får vi se vad vi verkligen kan dra ner på. Vad som kan göras själv och så vidare.

Slutar snart för dagen iaf. då ska ja verkligen åka hem och lägga mig i solen och där ska ja verkligen ligga till halv 4 då ja ska va en snäll & god flickvän och gå in och laga mat så den är klar vid 4 då min man kommer hem. Han ska nämligen iväg på fotboll så han behöver äta lite :)

Själv ska ja ut och rida och ta tag i städandet hemma. De behövs nu. För fy fasiken va de ser ut. Måste få rent och snyggt nu !! Tvätta en hel jävla massa ska ja oxå göra. Passa på nu när man kan hänga ut tvätten.

...........

Nu har ja skickat mailat ritningar på hus för att se om de kanske går att få ner de i pris lite. Är en bygg firma som bygger modul hus och som gärna ville räkna på de och se va dom kan få de till :) Spännande.. Bara vi får vårt ryggås tak, stora toa och minst 160 km2. Så vi håller tummarna. Måste prata med arkitekten oxå så han får komma om vi får bygga ett sådant hus.. Finns ju en miljon regler för allt. På nått vis så kändes som att vi kommer få bygg just de huset. Då sätter ja mig ner och gråter och tackar för mig. Då kan dom ha sin mark som knappt ingen vill bo på egentligen.
Men vi får se hur de går med den saken. De återkomms om svar.

Har iaf hitta den perfket sidan med tips och ideér med husbygg. Hita ett hus så hade j så mycke pengar så skulle ja bygga de dirket. Men tyvärr så måste de nog vinnas en sisådär 12 mille eller nått. Gud de va så stort så halva våran vänskapskrets skulle kunna flytta in :)
Får min Walk in closet iaf. De är viktigt. Så Daniel tyckte att ska ja ha de så vill han ha ett stort kylrum till Öl och så vidare. Precis som i reklamen.. Men vi får väl se :) Kanske han kan nöja sig med en inbyggd kyl i väggen i stället som är som ett kylskåp. de är ju ändå ganska så stort ;)

Drömmen är borta. Nya tar vid.

Dröm huset är nu blott bara en dröm... I bland måste man va realist och inse sina egna begränsningar.. Synd, för min förälskelse blev enorm i detta charmiga underbara hus från de 1905. När ja såg de så såg ja alla möjligheter direkt om hur man kunde renovera och få de till de här mysiga ny/gammla miljön och sommaren i en trädgård som är 100 år gammal..Men tyvärr kommer allt kosta på tok för mycket. ALLDELES för mycket. De blir billigare att bygga nytt..

Igår kväll när ja va i stallet så börjar ja fundera på platån.. Kanske inte är så fel ändå. MIn älskade livspartner tycker att stället är fint och de finns faktiskt en plats som ingen har köpt ännu som ja skulle kunna tänka mig. Ja har alltid sagt att dit skulle ja aldrig flytta för allt i världen. Men ja kanske börjar ta tillbaka allt de där nu.. Men samtidigt så vill ja ju inte bo så tätt inpå människor som man gör där. Ja vill ju ha lite landet men samtidigt när man är så mörkrädd som ja är så måste man nästan ha folk runt sig annars kan man bli väldigt rädd av sig :)
Ja allt tåls att tänka på så vi får se hur de blir längre fram helt enkelt. Då Marie kan vi gå på en massa lång promenader för då blir vi ju nästan grannar ;) 

Självklart är de sol när semestern är slut..

3 Dagen på arbetsveckan efter semestern.. Självklart lyser solen som bara den. de är så jädrans typiskt. Tänka ändå den som fick va ledig nu. Men mer än halva veckan har gått så de är snart helg. En helg då ja bara ska va. Kanske kunde få en sol dag i poolen om de går att ligga i den. Den va inte så nice sist som vi kolla till den. Men försökte att göra ren den och satte i reningsverket & slängde i lite klor. Så ja ska starta de hela när ja kommer hem i dag och slänga i lite flera klor tabletter så kanske den funkar att ligga i till helgen :)

Ska iväg och ta spruta mot svininfluensan oxå. Känns tryggt. För de där vill man då verkligen inte ha. Hörde att dom hade fått ett misstänkt fall i torsby för några veckor sedan men som tur va så visade de sig att de bara va vanlig influensa.  Så fröken kommer hålla som frisk och kry som en nötkärna ;)

Nu ska ja knalla hem för dagen snart. Göra lite nytta hemma och sedan dra till stallet och rida när babe åker på träning.




Vinna 20 miljoner.

Igår va en dag då ja tyckte att ja hann med mycket.. Jobba, va ute och red, hann sova en liten sväng, till svärföräldrerna på mat och avsluta kvällen med en promenad. De behövdes kan ja säga så full som magen va efter allt ätande :)  Trodde ja skulle rulla fram. Förövrigt så satt vi på nätet och kolla runt nät vi kom hem hitta de snyggaste huset,,, Ååå de är så fint & stort men alldeles för mycke renovering. De kommer bli tok dyrt så vi får nog återgå till planen med att bygg nytt. Vi vill helst bygga oxå så :)

Idag ska ja minsan städa hemma efter ja kommit hem från stallet. Är smuts & saker överallt känns de som. Vill ju ha rent och fint inför helgen !!! Men får ta ett rum i taget så ska ja nog hinna blir klar. Eller så åker ja till Hanna och får mig lite fika..De funkar helt oki för mig de med.

Ett hjärta som är utlånat på livstid.

Idag när ja sitter här på jobbet och lyssnar på sån här godis musik för öronen så känner ja hur fruktansvärt lycklig ja är. Hur bra ja mår, Va ja älskar mitt liv och va ja inte skulle vilja byta ut en enda del ur de. Ja älskar alla människor som förgyller min dag, som ger mitt liv en mening. Alla mina underbara, min vackraste vänner. De är människor som ja aldrig skulle klara mig utan. Dom har funnits där i vått och tort. Natt som dag. Bättre vänner har ja aldrig kunnat önska mig.
Jag har en familj som är den bästa i världen. Va gjorde man utan dom !?
Och en pojkvän som ja älskar över allt annat på denna jord. Han är min styrka. Han är min andra hälft. Han är verkligen han med H resten va mitt liv.

De är härligt. De är de här som kallas livet :) De kanske inte gör så mycket att ja fått börja jobba igen.. Ja är ju trots allt Lycklig :)



Första dagen.

Då va första jobb dagen avklarad.. Jösses va trött ja va när ja kom hem. Trodde aldrig att dagen skulle ta slut heller. Men efter 9 timmar fick ja äntligen gå hem :) Orka ju aldrig somna i natt. Va livrädd över att ja skulle försova mig. Så i kväll hoppas ja på att orka somna lite tidigare, Men mig att rida när ja kom hem men de blev inget va med de.. Ja ladda mobilen med lite ny musik och satte på mig The walk skor och tog en snabb prommis i stället. Så nu sitter ja här ny duschad och väntar på att min andra hälft ska komma hem så ja får kosa ner mig i säneg & se på TV med han :) De är kvalitet de !!

RSS 2.0