Jag på längsskidor

Idag ska ja iväg och göra nått som ja trodde att ja inte skulle komma på att göra, kanske aldrig eller nått.
Jobbet ska iväg och åka längdskidor i tunneln. Kommer va helt förstörd ju när ja är klar. Jösses va hemskt :)
Har inte åkt längskidor sedan ja va 6 år och då lyckades ja bryta av ena skidan. Så där här kommer säkert gå super för mig :)
Kommer säkert ha delux träningsverk i morgon men de kommer de va värt.

Men nu görs sista dagen inför Julledigheten. Jösses va gott. ledigt i 2 veckor. De kommer sitta fint för mig de !!

Idag kommer kakelsättaren och sätter upp kakalet i köket och lägger in klinkers i hallen :) Så i kväll när ja kommer hem så ska ja plocka plocka och åter plocka som bara en :) Nu ska allt falla på plats äntligen.




Tjej resan inbokad.

Nu är tjeje weekenden bokad. Sista helgen i april drar järngänget (johanna,Lena,Kajsa, Madde & Maria och lilla jag) till stockholm på bounce. Kommer bli helt super toppen. Så de ser ja fram emot massor vill ja lova :)
Och alla ska med :) Åååå ja längtar redan !!!

Frasse min pärla

Nu har v fått ett kök :) Snyggt och fint är de. Tyvärr så sitter inte kaklet uppe ännu men med lite tur så kommer de upp till helgen :)

Idag funderar ja starkt på att rid lite. Har ställt hästen på en litet vintervila nu när vi pysslat med huset och flytt och allt. Har tänkt att han skulle få stå tills veckan men ja är så sugen på att rida så ja smäler av snart. Få röra på mig över huvudtaget. Inte gjrt ett skit på 3 veckor :) Fast samtidigt så har de varit lite gott att slappa lite. Men som sagt, Ja saknar min häst och hans lurviga päls och hans stora galopp.



Nu bor vi där.

Hela kroppen ömmar efter denna helg tror ja. I Lördags gick flyttlasset och våran första natt i huset kom. Herre gud vad vi bar saker. Men med Johanna, Madde,pappa & Andreas hjälp så gick allt super smidigt. På kvällen när saker skulle börjas skruvas i hopp så komm fröken Marie & Ratten och vi skröv & skröv som tokar. Men halva köket, garderober & Sängen kom på plats :)
Jag älskar verkligen vårt hus. Nu när man fått gått där och kännt på de hela. Sett tapeterna och golvet med våra saker så är ja så jävla nöjd med allt vi valt. Vi har fått ett snyggt hus :) Allt är som ett lycko rus och när vi kommit i ordning något så när så ska ja verkligen sova ut !!! Sova som fan vill ja lova oxå.

Idag ska vi tömma vinden så är allt klart. Tog de sista igår kväll som va kvar i lägenheten så den är helt tom för städpatrullen som kommer och ska städa den idag. Den ska bli mer än skönt att slippa städa ur den. För fy fasiken va skit de är att flytt städa !!!

Men nu blir de till att jobba på lite här. Tror ja har en hel del att göra faktiskt :)

*Vink

1 dygn kvar

Blev ingen korttagning igår. Fick annat att göra som att packa. My god va saker vi har när man väl börjar rota i allt. Vårt vardagsrum ser ännu mer ut som de är kartong världen man kommer in i. Usch.. är de nått ja inte gillar så är de röra och oordnig. Men 1 dygn kvar tills i flyttar till nästa kaos :) Men där är de kaos åt rätt håll iaf så de känns mycket bra vill ja lova.
Tyvärr så börjar nacken att balla ur rejält nu. Vågar inte ta min medicin när ja ska va vaken så MÅNGA timmar till. För en sådan och go natt fröken och i kväll ska huset städas så ja måste hålla mig vaken verklgen !!

Pappa & Daniel ska åka och hämta våra badrumsmöbler idag förhoppningsvis. Fast egentligen så är de ju inte super panik men tanke på att badrumet inte kommer bli klart försen nästa helg. Men de är allt skönt att ha de hemma oxå :)

Babe va och köpte stor tv till bodegan igår oxå. ska bli spännande att se den. Själv är ja på jakt efter en vit lite mindre platt sak som vi ska ha i köket som frukost Tv Även kunna flytta ut den och sätta upp den på väggen på alltanen till sommaren.

Nästa vecka kanske man kan börja återgå till ett normalt liv igen :)

Som tur som ville underbara Hanni hjälpa mig att städa i kväll. Kommer ja evigt tacksamför !!!!


2 Dagar

Igår när vi kom till huset va nästan allt färdig tapetserat. Allt golv va nästan inne :) Ååå de blev så snyggt överallt. Ska ta lite kort i kväll och lägga ut så ni får se. Nu är de inte många dagara kvar tills flyttlasset går. Är badrummet som inte kommer hinna bli klart men de är ju ingen katastrof med tanke på att vi har en dusch & toa nere i källaren så länge. Mattläggaren kom igår och gjorde allt för jobb innan mattan ska läggas in idag. För till helgen kommer kakelsättaren och ska äntligen börja med badru kök och hall :) Jag är som en lite unge på julafton kan ja lova. I morgon skulle även snickarna sätta upp köket. Nu vill vi bara in !!

4 Dagar Kvar

De infinner sig en viss trötthet i mina ögon nu. Värre än på länge måste ja erkänna. Men nu är de inte mycket kvar. 4 dagar kvar tills de blir flytt. Ska bli spännade och se hur lång våra snickare kommer. Men dom är duktiga så ja tror att de kommer lösa sig rätt så bra faktiskt :)
Ska skruva i hopp dom 2 sista skåpen idag och damsuga bort en hel del skit. Malin ringde & va i byn och va sugen på att komma förbi och se hur de ser ut.  Hon såg de ju precis innan vi skulle börja riva i allt och de har ju hänt ganska så mycket nu.

Igår kväll så packa vi som tokar hemma och vardagsrummet har nu förvandlats till ett förvaringsutrymma med kartonger och påsar precis överallt. Men va fasiken.. Ja står lätt ut med de kan ja lova.

Just nu längtar ja mycket efter detta oxå !!!


Mera hus igen...

Nu händer de saker hos oss vill ja lova. 2 Rum är tapetserade och golvet inne i ett. Snälla Tomas hjälpte oss igår. Grabbarna höll på tills klockan va halv 1 på natten. Blev så snyggt så.

Blev ju en jävla skit med badrumsmöbeln som blev restad tills Mars så i Onsdags fick vi åka iväg och kolla ut en ny så den kommer idag så de är bara att åka ner och hem en ny. Åkte in på IKEA & Mio Möbler när vi va där. trots att vi inte fick med några badrumsmöbler hem så fyllde vi bussen med en massa saker så den va helt full :)
Så nu kan vi pricka av Matsals möbeln som ska va i den delen av avrdagsrummet vi öppnat upp. Mattan och hyllan till följde oxå med. Den mattan kommer göra sig toppen fint där :) Ny matta till vardagsummet hitta vi oxå.
En bäddsoffa i gästrummet som görs till dubbelsäng. Är en Trä soffa i äldre stuk. super snygg.
Våra fatboys som vi ska ha i bodegan. Plus allt annat sånt små plock sm behövs.
Så nu börjar listan bli lite kortare av vad vi behöver. Men fy fasiken vad pengar de har gått.. Tur att man inte gör sånt här varje dag.

I kväll blir de julbord med jobbet, Ska till Tvällen. Underbart god mat där.
I morgon bär de i väg till stockholm och hoppa på Cinderella och åk lite båt . Självklartblir de julmat även där :) Ska passa på att köpa massa gott i taxfreen. De är vi värda.

     
Detta är sovrummet med fondvägg.




         

Detta är gästrummet med nya golvet i. På bilden syns de inte men i ränderna går en silver rand oxå. Så de blir lite mera liv i väggerna  





Blir lite annorlunda när man får upp lite tapeter.
man kan börja se hel heten av de hela :)

Ha en härlig helg alla !!   


Skåp Skåp & mera skåp.

Go möran.

Har lovat lena att lägga ut lite nya bilder. Får bli några stycken :) I slutet på denna vecka komma flera för då har de nog hänt en hel del. de nya taket kommer va på plats och några tapeter kanske sitter uppe till och med :)

        


Ser ju inte mycket ut för välden detta ännu. Men alla väggar har fått ny gips och som ni ser så har vi flyttat trappan så nu ligger den mycket bättre än vart den va från början. Nu ska vi bara vänta på att den riktiga ska komma. Den som sitter där nu är en provisorisk. Måste ju ta sig ner ;)
Ikväll är de bara att ge sig in i skåp djungeln igen..


en nu börjara man se ett slut på de. 2 veckor kvar. Då ska vi flytta in. Vi får framförallt vila våra trötta själar. De behöver vi nu !! Och är värda.


RSS 2.0